ARMA VERHUUR HORECA VERNIEUWT

Nieuwe huisstijl en dienstverlening wordt verder uitgebreid

Arma Verhuur Horeca in Arnhem presenteert zich vanaf maandag 13 december met een nieuwe huisstijl. Tegelijkertijd is de dienstverlening uitgebreid. Arma Verhuur heeft een broertje en een zusje gekregen: Arma Concepts en Arma TerrasLease.

Nieuwe_bus

De nieuwe huisstijl bestaat uit drie strak vormgegeven logo’s met daarboven een overkoepelend Arma-beeldmerk. Het subtiel gebruik van kleuren geeft het onderscheid aan tussen de verschillende bedrijfsonderdelen.

Arma Verhuur is een oer-Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat. Sinds zeven jaar richt het bedrijf in Arnhem zich volledig op de verhuur van een breed assortiment horeca-artikelen. De verhuur van terrasmeubilair viel daar ook onder, maar deze afdeling heeft met Arma TerrasLease een eigen naam gekregen.

 

 

 

 

Nieuwe logo's Arma

Volledig nieuw daarentegen is Arma Concepts. Onder deze naam gaan speciaal hiervoor aangestelde medewerkers met klanten meedenken over het ‘conceptueel’ invullen van feesten, vergaderingen en allerlei andere soorten (grootschalige) evenementen en bijeenkomsten.
Arma-directeur Marc Sanders: “We merken dat daar steeds meer behoefte aan is en dat wij door al onze kennis en ervaring onze klanten goed kunnen assisteren. Daarom hebben we geïnvesteerd in creativiteit en software. We kunnen opdrachtgevers nu een waarheidsgetrouwe impressie geven in 3D van hoe hun feest er ongeveer uit gaat zien.”

Arma zal binnen enkele weken volledig zijn aangepast aan de nieuwe huisstijl. Het briefpapier is gedrukt en vanaf maandag 13 december lopen alle medewerkers in nieuwe bedrijfskleding. In die week wordt ook het bedrijfspand aan de Dr. C. Lelyweg omgetoverd in de nieuwe huisstijl en wordt een begin gemaakt met het aanpassen van het wagenpark. In januari volgt dan nog de nieuwe catalogus en de website.
Marc Sanders: “We doen het snel en goed, zonder dat de dienstverlening aan onze klanten eronder lijdt.”