Arma steunt BMX Supercross World Cup

Op de splinternieuwe BMX baan in Papendal, dat in 2011 het veertigjarig bestaan viert, werd op 27 en 28 mei 2011 voor het eerst een wedstrijd van de UCI BMX Supercross presented by Swatch op Nederlandse bodem georganiseerd. Deze wedstrijd is een onderdeel van de wereldbekercyclus van de BMX sport (fietscross). In 2012 en 2013 volgen een tweede en een derde BMX Supercross wedstrijd in Papendal. Hotel en Congrescentrum Papendal deed voor dit motorsportevenement een beroep op onder andere Arma.

{yoogallery src=[/images/bmx/] width=[100] count=[1]}

Voor Hotel en Congrescentrum Papendal is Arma de grootste leverancier van horecamaterialen. Beide partijen hebben al geruime tijd een goede samenwerking. Het was dan ook geen verrassing dat Arma bij dit evenement betrokken raakte. Daarnaast toonde Arma zich bereid om de BMX wedstrijden voor een deel te sponsoren.

Voor de wereldbekerwedstrijden heeft Arma de ruimte voor de ontvangst van vips ingericht. Beide ontvangstruimtes keken direct uit op de baan waar de wedstrijden werden verreden. Achter de buffetdelen, uit de New York en Las Vegas lijnen, werden drank en spijzen bereid. Deze opstelling zorgde meteen voor rechtstreeks contact met de aanwezige gasten die op deze manier zowel alles op het parcours als achter de buffetdelen prima konden volgen. Arma verzorgde ook de inrichting van het terras voor de vips. Voor de publieke catering richtte Arma een grote publiekstent in met onder andere tafels, stoelen, banken en prullenbakken. .

Voor Anneloes Roseboom, Manager Faciliteiten van Hotel en Congrescentrum Papendal, is de samenwerking met Arma uitstekend bevallen. De materialen werden in basis opgebouwd door medewerkers van Papendal zelf. Een vast omlijnd logistiek plan moest zorgen dat de op- en afbouw vlekkeloos zou verlopen. “Niet alleen waren de materialen prima, maar de expertise die aanwezig is geweest bij de op- en afbouw was ook erg goed. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.”