Arma toont flexibiliteit tijdens Delta Lloyd Regatta

De complete wereldtop op zeilgebied heeft dit jaar meegedaan aan de Delta Lloyd Regatta. Deze zeilwedstrijd, onderdeel van de ISAF World Cup voor Olympische klassen, vond plaats van 24 tot en met 29 mei. Voor het eerst werd er over zes in plaats van vijf dagen gezeild. De opbouw begon al op 18 mei.

Meer dan zestig verschillende nationaliteiten namen deel aan deze zeilwedstrijden. De Delta Lloyd Regatta is dan ook een van de grootste internationale sportevenementen van Nederland. Internationaal staat de Regatta, een toonaangevend evenement in het internationale zeilcircuit, bekend om haar innovatieve karakter.

Als Founding Partner is Trefpunt verantwoordelijk voor de gehele organisatie van het evenement, van het motiveren en vinden van vrijwilligers tot het organiseren van de wedstrijden en het vinden van sponsoren. Aangezien de locatie slechts één keer per jaar een evenement van deze omvang kent, is het centrum er niet op ingesteld om zoveel gasten te ontvangen. “Arma is bij uitstek een partij die hieraan goed invulling kan geven”, meent Arjen Rahusen, President van het Organisatie Comité. “Wij zijn uitermate blij met een stabiele partner als Arma die ons kan voorzien in een groot gedeelte van de back office.”

Voor het evenement heeft Arma diverse materialen geleverd, uiteenlopend van vlaggenmasten, kabels en prullenbakken tot aggregaten, tafels en stoelen. Arma heeft dit jaar ook het voor het eerst geopende Arma Sailors Home aangekleed met hippe banken, stoelen en tafels. Planten maakten de aankleding compleet.

“De samenwerking met Arma is ons wederom goed bevallen”, stelt Rahusen. “De spullen worden keurig op tijd geleverd en er is een goede samenwerking met de medewerkers van Arma. Mede door de invoering van het Sailors Home zijn er dit jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd. Arma heeft bewezen erg flexibel richting onze kant te zijn.”