Arma Verhuur sponsort dit jaar het internationale zeilevenement Delta Lloyd

Cadet_championships

Dat is goed nieuws voor de vaste klanten van Arma Verhuur, die de wedstrijden vanaf een exclusief voor hen gereserveerd zeilschip kunnen volgen.

Op donderdag 22 mei aanstaande vaart het zeilschip vanuit het Regatta Center in Medemblik naar de wedstrijdbaan in het IJsselmeer. Directeur en zeilliefhebberMarc Sanders wil op deze manier zijn waardering laten blijken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar.

De Delta Lloyd Regatta is één van de grootste internationale zeilevenementen in Europa en telt ongeveer 1.100 deelnemers, verdeeld over 600 boten. De deelnemers zijn afkomstig uit meer dan vijftig landen. De Delta Lloyd Regatta is bovendien hét evenement voor deelnemers uit de elf Olympische klassen om zichte kwalificeren voor de Olympische Spelen.
Tijdens de vaartocht wordt er uitleg gegeven door een zeildeskundige, die ook op
de hoogte is van het verloop en de stand van de wedstrijden. De wedstrijden kunnen van nog dichterbij worden gevolgd vanaf de twee grote rubberboten, die vanaf het zeilschip vertrekken. Na afloop van de wedstrijden is er een ‘meet & greet’ met één van de zeilers.