Arma lanceert nieuwe website.


Arma horecaverhuur heeft deze week de nieuwe website gelanceerd: www.horecaverhuur.nl. Arma Verhuur wil door middel van een actieve en actuele website haar (potentiële) klanten beter informeren en meer mogelijkheden bieden. Deze week is ook de nieuwe ordercatalogus van Arma Verhuur uitgekomen. Duidelijk is dat service, kwaliteitsverbetering en informatievoorziening bij Arma Verhuur voorop staan.

“We hebben besloten een nieuwe site te maken, omdat we vanuit verschillende hoeken te horen kregen dat onze site niet overeenkwam met wie we zijn en wat we doen”, geeft Marc Sanders, directeur van Arma Verhuur, te kennen. De nieuwe site, uitgerust met de modernste technieken, moet dat beeld wel geven. Niet alleen de informatievoorziening en het bestelproces zijn verbeterd, de site biedt de klant meer mogelijkheden, extra functionaliteiten en is erg inzichtelijk.

Eerste indruk
“Zowel bestaande als potentiële klanten zullen merken dat we met de tijd meegaan”, aldus Sanders. “Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Deze website verwoordt goed wat de mogelijkheden zijn en brengt de klant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze markt.”
De lay-out maakt het eenvoudig om gericht offertes aan te vragen, bestellingen te plaatsen of informatie in te winnen. Ook is te zien aan welke evenementen Arma Verhuur producten levert. Klanten kunnen dan zelf gaan kijken hoe het is om met Arma Verhuur te werken. Een ander voordeel van het noemen van evenementen die Arma Verhuur hebben ingeschakeld, is het stukje vertrouwen dat het potentiële klanten meegeeft. Het North Sea Jazz Festival en de Siemens Open zijn immers aansprekende namen.

Persoonlijk contact
Van oudsher is Arma Verhuur een regionaal verhuurbedrijf. Niettemin is het horecaverhuurbedrijf al enige jaren landelijk actief. Dat komt in de website duidelijk tot uiting. Internet is daar een perfect communicatiemiddel voor.
Arma Verhuur hecht veel waarde aan persoonlijk contact. De website biedt voldoende mogelijkheden om meteen contact op te nemen met de juiste persoon. De functies zijn op de site beschreven en voorzien van foto’s van de betreffende persoon. Het is een stukje herkenbaarheid dat door (potentiële) klanten zeer gewaardeerd wordt.
De nieuwe website is voorzien van een aantal leuke features. Zo is er snel te zien welke producten het meest gevraagd zijn. Op dit moment is de Victoria Ghost stoel het meest gewenste object. Via één klik kan de klant meer informatie over dit product of over deze productgroep opvragen. De pagina ‘nieuw in het assortiment’ geeft aan welke producten in de afgelopen maanden aan het verhuurassortiment van Arma Verhuur zijn toegevoegd.