ARMA sponsort voor het derde jaar de Delta LLoyd Regatta.

Delta_LLoyd_regatta

De afgelopen twee jaar is de samenwerking zo succesvol geweest dat een vervolg niet kon uitblijven. Marc Sanders, zelf een fervent zeiler, draagt het evenement een warm hart toe. Arma horecaverhuur levert een groot deel van de benodigdheden om het evenement in te richten.

Delta Lloyd Regatta werkt aan kwaliteitsslag
De organisatie van de Delta Lloyd Regatta, onderdeel van de
ISAF World Cup series, wil in 2010 een duidelijke kwaliteitsslag maken.

Dat geldt voor zowel de races op het IJsselmeer bij Medemblik, als voor de verslaggeving daarvan. Josje Hofland, afgelopen februari nog jurylid bij de prestigieuze America`s Cup, stelde een vakkundige jury samen. Ook de wedstrijdcomitees staan op scherp na een winters rondje langs de betrokken zeilverenigingen. Het professionele mediateam zal de olympische zeilcompetitie op innovatieve wijze in beeld brengen. Zo worden de afsluitende Medal Races live op internet uitgezonden.

`In de afgelopen 25 jaar zijn we altijd vooruitstrevend geweest in het introduceren van vernieuwende idee├źn. Nu vonden we het tijd worden om aan de kwaliteitsverbetering te werken`, aldus organisator Arjen Rahusen van Trefpunt Sports & Entertainment. Uit evaluaties bleek bijvoorbeeld dat de internationale jury te zwaar belast was. Rahusen: `We hebben Josje Hofland gevraagd om zich hierover te buigen. Zij heeft vervolgens in overleg met de ISAF de jury samengesteld.` Daarin zitten nu bekwame personen, die hun sporen verdienden in ondermeer de Volvo Ocean Race, America`s Cup en Olympische Spelen. Het gezelschap vertegenwoordigt negen nationaliteiten en opereert onder leiding van de Deense voorzitter Jan Stage.